CARMEX

21. marts 2015

carmex8carmexcarmex1carmex2carmex4carmex3carmex5carmex6carmex9Hej søde læsere!

Jeg følte lige for at dele de her dejlige billeder jeg fik taget for cirka 2 uger siden, lyset var så godt at jeg simplehent blev nød til at tage en masse billeder. Jeg er kæmpe fan af CARMEXS læbepomader, jeg syntes at de fugter læberne meget og det er jo bare et GO! Mine CARMEXS er købt i Tyskland. De kan også købes i MATAS hvor de koster under 50 kroner vil jeg mene. Men jeg ved at der også er andre hjemmesider hvor de sælger CARMEXS meget billigere. Du kan kigge i din nærmeste supermarked og se om de har dem, eksempel som Fakta, Bilka, Superbrugsen også videre og de kan have dem til under 30 kr! Knus Dina ♥

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Sofie 21. marts 2015 at 16:18

  Super lækkert indlæg, jeg har altid været din læser! Jeg elsker dine indlægs <3
  Jeg skal i Bilka her senere, så vil jeg også lige få kigget om der er nogle carmexs
  Knus Sofie <3

  • Dina
   Reply Dina 21. marts 2015 at 16:41

   Jeg er glad for at du er min læser og elsker mine indlægs, det betyder meget! Hihi
   Men tusind tak, jeg håber du finder nogle carmexs i Bilka! Knus Dina

 • Reply Julie 30. august 2015 at 13:25

  Carmex er alt! Carmex har reddet mig utallige gange, og der er virkelig ikke nogle læbepomader som er så fantastiske, udover Aloe Vera, det er vildt hvad en læbepomade kan gøre! 😉
  http://julieguldbrandt.dk/

 • Skriv kommentar