JUSTIN BREAKS DOWN AT VMA

31. august 2015

2015 – 30 august var der VMA ( Video Music Awards )

Justin Bieber optrådte for første gang efter 2 år og han styrede i hvert fald bare det show, hehe. Som nogen af jer måske ved så er jeg belieber, men Justin har været fraværende i en længere periode så jeg er ikke ligefrem den største belieber. Justin optrådte med 2 sange den første hed ”Where are you now” og den anden sang var hans nye single ”What do you mean” 2015 MTV Video Music Awards - Fixed ShowEfter hans performing blev der klappet løs og Justin blev rørt og faldt i tårer! Det er helt sikkert at Justin er tilbage igen og der kan helt klart forventes flere sange efter hans nye single blev udgivet for nogle dage siden.

justin2justinjustin11

I kan se Justins nye single What do you mean lige her:

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Oline 1. september 2015 at 15:11

    Årh justin ;(

  • Reply Jetmira 1. september 2015 at 15:12

    Jeg elsker hans nye sang!! <3

  • Skriv kommentar