SØSTER HYGGE

14. august 2015

summersummisummi1summi2Hej beauties! Jeg har overhovedet ikke delt noget ud af min sommerferie med jer, men jeg kan i hvertfald sige at jeg har været i Marokko og Italien. Det kan sagtens være at jeg laver nogle indlægs omkring det! Men i mens jeg har været i DK, så har jeg i hvertfald hygget mig, i mens vejret var perfekt. Jeg hyggede mig med min storesøster og det er altså sjældent at vi ligefrem gør sådan noget. Men jeg havde en virkelig god dag med min sis!

Knus Dina.

Hi beauties! I have not at all shared something of my summer with your all. And I’m truly sorry about that! But I been in Morocco and Italy and right now i’m in Denmark and I really had a fun day today with my big sister. The weather today in Denmark is so unbelievable haha!

Hugs Dina

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar