Tandbud giver gennemskuelighed

17. august 2015

tandbud1tandbud

REKLAME

Dyre priser hos tandlæger er et stort problem for mange her i Danmark. Mange mennesker har svært ved at håndter deres økonomi, når der tit kommer dyre tandlæge regninger ind ad døren. Mange mener at det skal være nemt & overskueligt at tage til tandlægen, nogle har eksempel en masse smerter i tænderne men de har simplehent ikke råd til at tage til tandlæge. Tandbud.dk sætter en stopper for de dyre tandlæge regninger!

HVAD ER TANDBUD.DK?

Tandbud.dk, hvad er det? Det kan jeg fortælle dig! Tandbud.dk er en online tjeneste, der hjælper dig med at finde den helt rigtige tandlæge og tilbud på tandbehandlinger på en overskuelig måde! Tandbuds ønske er at skabe gennemsigtighed for dig som patient, deres vision er at gøre det nemt for alle i Danmark i at finde dygtige, pålidelige og selvfølgelig prisvenlige tandlæger. Derfor er konceptet omkring Tandbud.dk baseret på at udvælge de rigtige tandklinikker, som kan byde ind på din ønskede tandbehandling! Tandbud.dk håndterer både små og store tandbehandlinger for sine patienter.

HVORDAN FINDER JEG DEN BEDSTE TANDLÆGE?

Det er virkelig simpelt og rigtig let, du starter med at gå ind på Tandbud.dk hvor forsiden så har en orange knap hvor der står START HER og så klikker du bare der, det hele er gratis! Så trykker du på NEJ hvis du ønsker en ny tandlæge og JA hvis du ønsker at få tilbud, tandbehandlingsplan eller andet fra en tandklinik. Så indskriver du bare dit postnummer og der kommer en masse gode tilbud, tandbehandlingsplaner, tandlæger og du kan sagtens se bedømmelser på tandlægerne! Så simpelt er det. Held og lykke!

ØNSKER DU EN NY TANDLÆGE?

Hvis du ikke står og skal til en større tandbehandling pt. og du bare har lyst til at skifte tandlæge, så kan du benytte Tandbud.dk til det formål. En af sidens funktioner er for at finde, sammenligne og anmelde tandlæger rundt omkring i Danmark. Det eneste du skal gøre er at skrive dit postnummer ind, og så vil du blive præsenteret for en lang række tandlæger i nærheden af dig. Den tandlæge du finder interessant kan du læse om, eksempel andres oplevelser.

FÅ 3 TILBUD!

Du kan få tilbud på dine tandbehandlinger og finde den bedste og billigeste løsning inden på Tandbud.dk der kan du indhente tre gratis tilbud på en specifik tandbehandling. På den måde kan du nemt og omkostningsfrit finde frem til den tandlæge, som kan give dig den bedste pris!

Du kan få tre tilbud på følgende tandbehandlinger: 

 • Bro
 • Implantater
 • Knogleopbygning
 • Paradentose
 • Plastfyldninger
 • Porcelænskrone
 • Rodbehandling
 • Tandblegning
 • Tandeftersyn
 • Tandproteser
 • Tandregulering
 • Visdomstænder

sparpenge

ET GODT RÅD

Du er altid vigtigt og børste tænder morgen og aften og selvfølgelig også at bruge tandbørsten korrekt. Det er normalt for mange og børste sine tænder 2 gange dagligt og det er med gnubbemetoden som går ud på, at man børster en tand ad gangen eller med cirkelbevægelser. Man starter først på ydersiden og derefter på indersiden. Det er godt, hvis du børster 8 til 10 gange på hver tandflade, og vær opmærksom på tandkødsranden. Der hvor tandkødet omslutter tanden, for her samles der ofte plak. Og plak det er bakteriebelægninger, som ses som en blød og let gul/hvid masse langs tandkødsranden. Plak kan forårsage skader på både tænder og tandkød, så derfor er det vigtigt og være opmærksom på det punkt. Vær også opmærksom på overdrevne børstebevægelser, det kan gøre mere skade end gavn.

På deres hjemmeside har du mulighed for at beskrive den tandbehandling som du har brug for at få lavet, eller uploade den tandbehandlingsplan eller tilbud som du har fået fra din nuværende tandlæge. På den måde har de andre tandlæger noget at gå ud fra, og så kan de nemmere give dig et godt tilbud. Læs om de forskellige tandbehandlinger her: https://tandbud.dk/tandbehandling/

sponsoreret indlæg

 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Jette 17. august 2015 at 18:38

  Tusind tak for dette fantatiske indlæg!!! Jeg har lige fået skiftet tandlæge + fået tre gode tilbud. Du har simpelhent sparet mig flere tusinde kroner, jeg kan ikke takke nok. Jeg håber en masse vil læse og få et gavn. TUSIND TAK! Jeg er nu fastlæser og ser frem til flere af disse opslag 😉 Knus Jette.

  • Dina
   Reply Dina 17. august 2015 at 18:45

   Det er jeg glad for at høre! Held&lykke fremover med din nye tandlæge, husk du altid kan bruge Tandbud.dk 🙂

 • Reply sabiha aghrib 17. august 2015 at 21:35

  2500

  • Dina
   Reply Dina 17. august 2015 at 21:46

   ? 🙂

  Skriv kommentar