OPDATERINGER I MIT LIV

17. november 2015

Hej beauties! Jeg tænkte at jeg lige ville lave en lille opdatering her på bloggen. Da det er sjældent jeg gør sådan noget, jeg knokler derudaf med lektier haha – Jeg har en aflevering for i dansk til torsdag, så det skal laves færdig. Jeg havde forresten en engelsk test aflevering samt engelsk stil. Som blev afleveret i Mandags og jeg fik mine karakter i dag som lå således på 10, 12 og 7!! Blev virkelig glad, da engelsk er mit ynglings fag. Hehe! Men der kommer bare nye lektier hver dag, så jeg har dog travlt. Glæder mig til niende er ovre. Jeg planlægger stadig omkring min bog, I må gerne skrive idéer! Men jeg er ellers virkelig glad og håber også I er glade. GOD DAG!

Knus Dina

passion

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Anne Carsten 21. november 2015 at 16:51

  Tillykke med dine super gode karakter!! Det flot <3

  • Dina
   Reply Dina 21. november 2015 at 16:52

   Tusind tak <3 God weekend til dig!

  Skriv kommentar