POLITIKER FOR EN DAG

29. november 2015

Hej beauties, jeg og min klasse har været politiker for en dag, hvor vi fik undervisning og rundvisning inden på Christiansborg. Det var virkelig hyggeligt, jeg fik en masse ny viden omkring politikerne og omkring deres job. Før man kan komme ind på Christiansborg så skal man igennem en scanner, for at se om man har noget ulovligt på sig. Vi fik afvide at det er på grund af terrorister, hvis de nu vil slå en politiker ihjel eller noget i den stil. Men altså det er bare ligesom når man bliver tjekket i lufthavnen, så det var fint nok. Manden der stod der ville ren faktisk scanne min taske 2 gange! Fordi han troede jeg havde parfume i min taske, hvilket man ikke må. Fordi hvis man eksempel bare havde ladet som om det var parfume, men i virkeligheden var noget farligt halløj. Jeg blev dog nervøs, selvom jeg ikke havde noget parfume med. Men tror nu bare at det var fordi jeg duftede af parfume .. Lol hehe, men jeg fik taget en masse billeder!

( Inden mig og min klasse tog til Christiansborg, var vi lige på strøget + Christiania )

( ALT DETTE FOREGIK DEN 26 OKTOBER – 2015 )

christian

Dette er omme bag Christiansborg, hvor der er heste der rider rundt.

ch ch1

Inden på Christiansborg, her på det sidste billede er vi til højre en dør væk fra Pia Kjærsgaard kontor.


dh1 dh

Her er vi inden i fællessalen, hvor alt sker. Altså her er det de diskuterer om lovene osv.

dh11

Deroppe sidder de kongelige, man kan ikke se det på billedet men der er rød løber og det hele hehe.

loft loft1

Lofterne inden på Christiansborg.

heh

Det er min veninde Hilal til venstre og jeg til højre.

bare1bare111abare22

Inden vi tog til Christiansborg, så var vi jo en tur på Christiania også efter strøget. Jeg elsker iceblend med caramel og ja, jeg fik skam 2 iceblends på 1 dag. Hehe

Knus Dina

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar