SONGS #1

23. november 2015

favoritesongs

Hej beauties!

Det er faktisk mine yndlingssange lige pt, det skifter enormt meget med hvilket musik jeg høre. Men HELLO med Adele er helt klart min yndlings og jeg synes bestemt at det er det sygeste comeback fra hende af! På 3 uger har over 414 millioner set hendes musikvideo på youtube ..!! Det er vildt, hehe. Men ja – hvad for noget musik høre i?

JUSTIN BIEBER – SORRY

JUSTIN BIEBER – WHAT DO YOU MEAN

DRAKE – HOTLINE BLING

SELENA GOMEZ – GOOD FOR YOU

ADELE – HELLO

Knus Dina

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Aarhuspigen 23. november 2015 at 21:57

  Jeg hører også Justin Bieber på repeat, er nok blevet en lille smule fan af ham 😉 Kan også anbefale sangen I know what you did last summer med Shawn Mendes – super fedt pop nummer!! 🙂
  http://www.metowefashion.bloggersdelight.dk

  • Dina
   Reply Dina 23. november 2015 at 23:05

   Justins sange bliver bedrer og bedrer, jeg hører også hele tiden sangene igen og igen .. Haha, det er nu okay og være fan 😉

  Skriv kommentar