JEG SKAL TIL BIEBER-KONCERTEN !!!

17. december 2015

purpose

Jeg sad her i morges fra kl 9 til 12 for at skaffe billetterne, da det endelig var min tur blev jeg stillet helt bag i køen igen .. Men en af mine veninder, som jeg skal til koncerten med, har brugt stort set hele dagen på at lede efter 5 billetter, det lykkedes hende til sidst og hun har nu fået skaffet 5 golden circle billetter, jeg var til justins koncert i 2013 og jeg kan ikke vente til den 2 okt – 2016 !!! Golden circle billetterne blev udsolgt fucking hurtigt, men en del solgte dem bare til en lidt højere pris. Normalpris er 765,- og jeg endte med at give 1000,- hvilket jeg synes er fin nok for at se mit idol igen. Jeg satser på at næste gang han kommer til DK, at jeg skal have VIP pakken ( meet’ n greet osv ) men selvfølgelig hvis jeg lige får sparet op, hehe .. JEG ER SÅ GLAD!

Ses vi?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar