Når jeg keder mig #1

19. december 2015

Hej beauties! Når jeg keder mig, så keder jeg mig virkelig meget! Så det er altid skønt og have en liste over hvad man kan lave når man keder sig. Beautyydina.dk1. Netflix, men kender I ikke også det når man har set alt det gode inden på netflix og man bare tænker at alt andet er kedeligt? Det oplever jeg sindssygt meget – men så skal man bare udforske Netflix, det gør jeg altid. Men det tager enormt meget tid .. Men jeg ender altid med nogle gode film eller serier!

2. Youtube videoer, jeg er mest glad for at se engelske youtubere. Så jeg kan da lige anbefale nogle engelske youtubere: Niki and Gabi , Bethany Mota & Gigi Gorgeous – Jeg har en masse flere youtubers, bare skriv nede i kommentaren hvis I vil vide flere .. Hihi

3. At blogge, den går nu mere ud til bloggere. Når jeg keder mig, så synes jeg det er rart og sidde og lave collager og blogge. Så jeg har nogle indlægs klar, hvis jeg nu en dag ikke har tid til at blogge med stadigvæk komme med noget update til mine dejlige beauties.

4. Træne, selvom jeg er doven til det haha .. Men ja, jeg synes for det meste at det er hyggeligt og tage høretelefoner i og skrue maks op og bare danse ( jeg lader altid som om jeg er med i musikvideoerne haha ) eller bare sætte højtalerne til og skrue helt op og danse i min egen verden !! Elsker det

5. Lave nogle makeup tutorials, sådan bliver man nemlig god til at lægge makeup!

6. Rydde op, jeg kan godt lide og sortere i mine ting og jeg har det bedre når der er rent i mit værelse og jeg ved hvor mine ting er henne, haha.

7. KUWTK aka Keeping up with the Kardashians, jeg elsker deres serie!! Det er bare skide irriterende at TV3 kun viser de gamle serier som er fra 2007, som jeg i forvejen har set 1000 gange haha. Så jeg leder altid for at finde nogle hjemmesider der viser dem, gid Netflix snart vil oprette dem der.

8. Shopping, jeg elsker og shoppe på nettet. Jeg synes det er så hyggeligt og drikke noget te og man imens shopper løs, selvom det sikkert går ondt i lommerne efter haha.

9. Instagram, jeg elsker og kigge på andres billeder og se hvad de laver hihi.

10. Justin Bieber, jeg har altid været belieber af ham og det er jeg stadigvæk. Jeg skal også til hans koncert den 2 oktober og jeg har fået golden circle billetterne! YES – hihihih, måske ses vi? Men jeg elsker og se hans koncerter på youtube, synes bare det er hyggeligt og ville ønske jeg var til alle hans koncerter.

11. Jeg elsker og lave collage billeder når jeg keder mig og det tager mig virkelig lang tid haha .. Jeg bruger forresten polyvore! Det er virkelig nemt og man kan bare gemme det man har lavet og lave videre på det senere hen. Så smart!

12. Læse andres blogge, jeg elsker og få inspiration fra andre bloggere når jeg går helt lost. Det er generelt også bare hyggeligt og se hvad andre bloggere laver og hvad de skriver om, så jeg kan i hvert fald anbefale jer andre og læse andres blogge. Da jeg faktisk synes at hver eneste blog jeg besøger, skiller sig ud på sin egen måde og det kan jeg virkelig godt lide!

Hav en god juleferie allesammen, husk og følge med i mine sociale medier, da jeg begynder og være mere aktiv på min snapchat, jeg er ellers aldrig aktiv på den. Men jeg vil prøve så godt som mulig hihi.

Facebook: Hvor jeg holder mig opdateret om nye blogindlægs lige her 

Snapchat: Dinamaroc

Instagram: @beautyydina

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Amal 19. december 2015 at 23:20

  Kedeligt blev lige pludselig sjovt og hyggeligt 😀

 • Reply Amal 19. december 2015 at 23:21

  Hyggeligt 🙂

 • Reply Oline 19. december 2015 at 23:22

  Dette indlæg skal jeg kigge på, næste gang jeg keder mig. Det er 100% :*

 • Reply Sisse M. 19. december 2015 at 23:22

  Du reddede min aften, tak <3

 • Skriv kommentar