A WALK IN CLOSET #1

5. januar 2016

Hej beauties! Jeg er helt obsessed med walk in closet og jeg glæder mig da, til når jeg selv en skønne dag får mit eget. Jeg kan bare forestille mig det, kæmpe stort rum også i midten vil der være et lækkert bord med skuffer selvfølgelig – tror faktisk det skal være hvidt. Vil gerne have et der minder lige om Khloe Kardashians, da jeg er helt vild med hendes. I deres familie serier, hvor man nogen gange ser hende walk in closet, så er jeg bare obsessed with it. Her er lidt inspiration til jer beauties!

2

Dette er virkelig flot og det ligner da en lækker butik man kommer ind i. Men jeg ville nok have at selve skabene skulle være fuldkommen hvide, men lamperne er i hvert fald flotte! Og jeg skal i hvert fald have spejler!! Massere af spejle, hehe.

2

Dette ville jeg nu kalde for et mindre walk in closet, hvilket også er helt okay! Hvis man ikke er til det store eller ikke har plads – jeg synes det ser virkelig flot og friskt ud!

walkin

Jeg kan virkelig godt lide det her, det er meget klassisk synes jeg, i love it!

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Sofie 5. januar 2016 at 15:11

    Godt indlæg!

  • Skriv kommentar