MY HOMEMADE SUMMER DRINK

12. januar 2016

Hej beauties, jeg kiggede lige på min gamle blog og jeg havde faktisk skrevet et godt indlæg, som overraskende ikke er delt her med jer. Så det vil jeg selvfølgelig gøre! Det er min hjemmelavede summer drink og vi er selvfølgelig stadig i vintertiden, men den kan I jo lige gemme til sommer eller hvornår I nu vil lave den, hvis den nu er noget for jer hihi. Min hjemmelavede summer drink er en jeg helt selv fandt på tilbage i 2014 og den skal da deles med jer !!

collage

Min sommerdrik:
1. Du skal bruge en normal gennemsigtig kop
2. Drikkelse, helst noget gennemsigtig noget såsom vand og faxe kondi – hyldeblomstdrik kan også bruges!
3. Du skal bruge isterninger, jordbær og lime – efter det kan du bruge en ske til lige at dreje det lidt rundt
4. Efter et par minutter, så kan du nyde drinken, den er især god på en lækker varm sommerdag.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar