UDDANNELSE: SNART FÆRDIG MED NIENDE?

15. januar 2016

Inspiration on a chalkboard

Hej beauties, lige præcis denne her periode i niende klasse er så stressende! Der er så mange ting man skal holde styr på og man skal også huske sin ansøgning til hvor man vil søge ind i ungdoms-uddannelse, altså efter niende klasse! Og det er jo lidt stressende, fordi man skal jo imponere dem. Jeg er faktisk lige i gang med at skrive videre på min ansøgning og jeg bliver nok først færdig om et par dage med den! Men i dag da jeg loggede ind, så var mine karakter sat ind og gennemsnit for hvad jeg søger ind med og jeg har bestået i alle fag, yes !! Selvom det er fredag aften og alle sikkert har det enormt sjovt og hygger sig med sine venner, så er der dog en slapper for mig i denne her weekend. Jeg bliver hjemme, ordner mine vigtige ting og får skrevet min ansøgning færdig – samtidigt med, så skal jeg får bestilt nogle ting til min fødselsdagfest som jeg holder for nogle veninder ( jeg bliver 16 til februar ) og mit tema er hollywood, yay! Håber I får en god aften. Skal se xfactor her senere 😛

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar