WELCOME 2016

2. januar 2016

Hej beauties! Så blev det 2016 og dette er mit første indlæg for i år.

år

Jeg kom rigtig godt ind i det nye år, selve nytårsdag gik med familiehygge også efter jeg var sammen med nogle veninder hvor vi sammen tog ind til Rådhuspladsen i København inden det blev 00:00 og var der i cirka 2 timer, da vi også mødte nogle andre vi kender. Jeg har de seneste 5 år haft som tradition og tage ind til Rådhuspladsen med min familie, de var der også. Men jeg var der dog sammen med mine veninder efter det tog jeg hjem til en veninde, hvor vi alle sammen sov der og lavede det hyggeligste sleepover med film og en masse slik, kage osv. Vi gik først i seng ved 6 tiden 🙂

Nogle af jer har sikkert set billeder, da jeg snappede lidt på mystory ( dinamaroc ) også et par opslag på instagram også ( @beautyydina )! Jeg håber at I allesammen er kommet godt ind i dette år, jeg ser frem til en masse nye ting – som jeg glæder mig til at dele med jer! Nu vil jeg gøre mig klar til girls night med nogle veninder. Hyg jer!

Knus Dina

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar