FORÅRSNYHEDER FRA NILENS JORD #1

31. marts 2016

7

REKLAME

Hej beauties, som nogle af jer måske har set på instagram så har jeg modtaget en masse lækre produkter fra Nilens Jord / Mildhpress.dk – nogle af produkterne er fra deres nye SS16 lancering og jeg er allerede blevet helt vilde med alle de produkter fra lanceringen.

674

Nilens Jords nye brow powders er så lækre og jeg er helt forelsket i den, den fylder mine bryn ud på en helt naturlig måde og jeg har i virkelig lang tid ledt efter en brow powder som bare skulle være perfekt til mine bryn og tro mig det har været svært, men denne her brow powder er en lifesaver !!! Den kan også fås i blond, light brown, medium brown og dark brown. I kan se/købe den lige her Brow Powder!

bro2

De her 2 bronzing powders er virkelig lækre og enorm pigmenteret !!! Vintage er en form for lys solpudder og highligther, den er virkelig lækker og man får skabt sig et frisk, naturligt og perfekt look. Den skaber i hvert fald enorm lækre effekter på kindbenet. Jeg elsker selve designet også! I kan se/købe den lige her VINTAGE! Udover det, så har vi også Canvas hvilket er en rigtig lækker bronzing powder og man får skabt sig et lækkert naturligt look som fremhæver dine kindben også. I kan se/købe den lige her CANVAS!

OKOK

blush100Jeg er helt forelsket i disse creamy touch fra Nilens Jord, de er så let at påføre på og kvaliteten er virkelig bare fremragende. Jeg har før prøvet noget creamy touch men desværre var de enorm klistrende og ubehagelig at have på – disse er everything og overhovedet ikke ubehagelige, yes!

Farverne er også enorme lækre og I kan lige nu få disse 2 farver til kun 160,- stykket.

Creamy Touch – Blush & Bronzer

– Jeg har stadig en masse lækre produkter fra Nilens Jord som jeg kommer til at vise jer i næste indlæg, glæd jer! Knus Dina

Relaterede indlæg

3 Kommentar

  • Reply Sofie 31. marts 2016 at 21:12

    Lækkert indlæg, jeg skal da helt klart forbi matas i morgen og få kigget på NJ’ nye lancering!!

  • Reply Josephine Karoline 31. marts 2016 at 21:13

    Godt indlæg smukke Dina <3

  • Reply Alma 31. marts 2016 at 21:13

    Super lækre billeder :O

  • Skriv kommentar