GHD’ NYE STYLER SAMT HÅRPRODUKTER #1

4. april 2016

ghd

REKLAME

Hej beauties, jeg har modtaget GHDs helt nye styler som blev lanceret den 1 april og jeg er virkelig faldet pladask for dette lækre glattejern fra GHD!

GHDHDH

Dette er en limited edition styler, den er virkelig hurtig til at blive varm – hvilket er et kæmpe must have. Jeg glatter mit hår næsten hverdag – mest om morgenen. Derfor er det vigtigt for mig at have et godt glattejern som hurtigt kan blive varm og glatte ens hår perfekt og det hjælper denne her lækre styler utroligt meget med og det er derfor også rigtig vigtigt for mig at jeg ikke skader mit hår og det hjælper denne her styler også enormt meget med !! Jeg elsker blandt andet også selve designet, jeg elsker farven så meget hihi!!

I kan se/købe den lige her:

GHD V GOLD MARINE ALLURE 

collageDe her 2 hårprodukter fra GHD er så lækre og i sær duften, hvilket betyder en del haha!!

HEAT PROTECT SPRAY

Heat protect spray, har den lækreste duft som sagt, også hjælper den også mod varme ( når du glatter dit hår ) den er egnet til alle hårtyper og er generelt bare et must have så man kan bevare det sunde hår.

CURL HOLD SPRAY

Curl hold spray, har også en lækker duft men er også med til at skabe de lækreste krøller. Jeg har i forvejen krøller men den her spray hjælper virkelig til at få ens krøller til at se mere perfekt ud og det er et must have for mig virkelig og jeg er sikker på at I også kan få skabt nogle lækre krøller!

Tjek ghdhair.dk ud for flere af deres lækre produkter …!

Knus Dina

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Sofie 4. april 2016 at 15:53

    Godt indlæg smukke Dina!

  • Reply Josephine Karoline 4. april 2016 at 15:53

    Hvor er det bare yndigt at kigge på!

  • Skriv kommentar