HVAD HAR JEG LAVET?

24. april 2016

swedenHej beauties! Som nok nogen af jer har undret over, så har jeg overhovedet ikke været aktiv på bloggen og de sociale medier og det undskylder jeg virkelig. Som I nok ved, så går jeg i niende klasse og vi er altså nået til alt det seriøse nu. Her den 2 maj begynder mine skriftlige prøver også efterfølgende sidste skoledag også de mundtlige … Jeg er så småt i gang med at foreberede min synopsis i dansk, jeg trak kærlighed! Allerede nu på fredag skal jeg havde afleveret min synopsis til min dansklærer, så der er desværre ikke så meget tid eller overskud til bloggen i denne her periode! Jeg kommer til at fokusere enorm meget på skole, skole og atter skole. Jeg har en masse nyt der sker i mit liv lige pt. Og det skal I da høre om snarest! Jeg håber at I alle har det pisse godt og held&lykke til alle mine læsere som også har eksamer osv .. Jeg ved blandt andet at jeg har fået store efterspørgsel om hvad jeg skal efter niende og det kommer jeg også til at skrive et indlæg om! Knus Dina

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar