STORYTIME #1: BLEV KIDNAPPET AF EN UBER…?

26. maj 2016

hehe

Hej beauties!

I tænker sikkert wtf i følge overskriften på dette indlæg, men ja nu skal I bare høre!

Sidste år i sommers ved 22 tiden cirka, der skulle jeg til at bestille en uber som skulle køre mig fra Enghave Plads til Nørrebro. Jeg skulle til en fest også derefter over til en veninde og sove sammen med hende, jeg tænkte at en uber ville være hurtigst at komme frem med end alle de busser, nu hvor busserne altid har de stops. Jeg tænkte at det var fint nok at komme af med lidt flere penge end man normalt giver i bussen og det var min første gang i en uber og jeg havde selvfølgelig hørt historier af hvad der kan ske hvis man kører med en uber men dog i USA og ikke i Danmark, da ubers først nu er blevet anerkendt her i Danmark. Min uber ankommer og jeg sætter mig foran, og han snakker til mig – såsom hej osv, så jeg troede jo at han kunne kommunikere på dansk, men han spørg mig så på engelsk ” Do you speak English? ” og jeg svarede ham selvfølgelig tilbage.. Men eftersom det bare var normalt smalltalk på engelsk så begyndte han at stille mig spørgsmål, som jeg faktisk synes fremmede ikke burde spørge om. Han spurgte mig såsom ” Hvad laver du ude alene i den her tid? Hvor bor du henne? Hvor går du i skole henne? Hvor mange år er du? Hvad skal du så lave i Nørrebro? og det værste var nok komplimenterne hvor han så sagde at jeg var smuk osv ” og det var på en virkelig klam måde, der fik mig til at få alle mulige tanker. Jeg har set Criminal minds, CSI og andre krimiserier hvor der var lignende oplevelser hvor der altid har stået i starten at det var en rigtig hændelse. Så jeg tænkte bare, hvad nu hvis jeg bliver kidnappet og hvad vil der ske efter det?! Skal jeg nu dø eller hvad sker der? Jeg var i det ene sekund faktisk tæt på at sige stop og at jeg faktisk bare skal af her, men i stedet ringede min veninde til mig, og i det moment tog jeg den selvfølgelig også  snakkede jeg sådan med hende frem og tilbage og hun kunne godt mærke på min stemme at jeg var utryg. Jeg kom heldigvis af ved Nørrebro og jeg fortalte min veninde det hele og lige siden har jeg faktisk ikke taget en uber. Knus Dina

Relaterede indlæg

9 Kommentar

 • Reply Cathrine Autzen 26. maj 2016 at 18:11

  Nej hvor ubehageligt! Kan godt forstå det ikke er noget du vil igen 🙂

  • Dina
   Reply Dina 27. maj 2016 at 17:48

   Lige præcis, men hvis jeg skal med en uber igen – så bliver det dog ikke alene hehe 🙂

 • Reply Phoebe 31. maj 2016 at 11:00

  Forhåbentlig var det bare smalltalk, men forstå dig godt. Godt din veninde ringede!

  • Dina
   Reply Dina 31. maj 2016 at 11:12

   Ja lige præcis og tak hehe! 🙂

 • Reply Søren Nicolaisen 3. juni 2016 at 19:08

  Måske skulle du for din egen sikkerheds skyld undlade at tage pirattaxier og bruge rigtige taxier i stedet. Uber er ikke anderkendt i Danmark, men omvendt er virksomheden sigtet, og de første chauffører blandt mange flere vil den 17 juni blive dømt for pirattaxikørsel i Københavns Byret. I en taxi er du langt mere sikker, her er overvågnkngskamera, korrekt forsikring, chaufføren har en ren straffeattest (selvom vi desværre har set nogle ekstreme smuttere). Bilen er GPS overvåget, og er der noget galt, kan du let få kontakt med taxiselskabet der har stået for turen.

  • Dina
   Reply Dina 4. juni 2016 at 18:51

   Tusind tak for din kommentar Søren! Fra det øjeblik jeg stod af var, jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg aldrig skal tage med en uber igen og det fremover bliver en taxa ( hvilket også er mere trygt ). Hav en forsat god aften 🙂

 • Reply Kim 3. juni 2016 at 19:37

  Tag aldrig en Uber igen.
  Tag en reguleret taxi.

 • Reply Thomas larsen 3. juni 2016 at 21:11

  Jeg håbet ikke du vælger ikke at poste min kommentar på din oplevelse ..

  Det ville være ærgerligt da jeg jo kommer med faktuel viden om uber i København

  • Dina
   Reply Dina 4. juni 2016 at 18:48

   Jeg har læst din kommentar og af eget ønske vælger jeg ikke at dele den. Men tusind tak for din faktuel viden og som sagt har jeg hellere ikke tænkt mig at tage med en uber igen. Hav en god dag!

  Skriv kommentar