PRISON BREAK ER TILBAGE OG FILMES PT. I MAROKKO!

14. juni 2016

prii

Hello beauties, der er ingen tvivl om at jeg elsker serien Prison Break og serien startede helt tilbage til 2005 hvilket jo er sindssygt og at de nu er i gang med at filme igen! Jeg kan ikke vente til at se det, ud fra traileren så er Michael Scofield ikke død men i Marokko og han bliver så fængslet og skal nu flygte for tredje gang!!! Yes siger jeg bare, jeg elsker serien og alt det drama der nu sker. Som I nogen af jer nok også ved, så har jeg marokkansk baggrund og jeg har læst mig lidt frem til at der bliver filmet i Rabat som er hovedestaden i Marokko og Casablanca, som også er en fantastisk by og Marokkos største by! Når jeg er nede i Marokko så er jeg som regel i Rabat, Casablanca og Marrakech hvor jeg har familie. De er også ude i ørken og der er vidst først premiere til 2017! Men hold da op, det bliver enormt spændende haha! Nu er jeg snart ved at være færdig med at se prison break også kan jeg se frem til et helt ny sæson og endda hvor jeg selv har været før! Er der andre der også er total vild med Prison Break ligesom jeg selv er? Haha

Se traileren her:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=mZwEBHc_PBw[/embedyt]

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Sofie 14. juni 2016 at 18:37

  Jeg glæder mig også!! Jeg blev færdig med at se alle sæsonerne her for cirka 2 måneder siden og det var ret trist og unreal at Michael dødede. Så dette har jeg bestemt set frem til! 🙂

  • Dina
   Reply Dina 14. juni 2016 at 18:40

   Jeg er også snart færdig, er dog ikke nået til der hvor Michael dør – men jeg har hørt om det! Men jeg glæder mig bestemt også 😀

  Skriv kommentar