10 ting du kan lave, hvis du holder ferie i Danmark.

6. juli 2016

Hello beauties! Det er lidt en underlig følelse at jeg ikke skal på ferie i år, da jeg nærmest hvert år har været ude at rejse om sommeren! Men ja, jeg har fundet en masse lækkert man kan lave i sin sommerferie her i Danmark!

1. Filmaften: Danmark er kendt for at have dårligt vejr på dårlige tidspunkter, og ja vi har allerede oplevet regn og tordenvejr i sommerperioden. Så hvis solen ikke skinner, så se noget film! Jeg anbefaler netflix og netflix har blandtandet også fået enorm mange nye film og serier. Så hyg dig med venner eller familie!

2. Picnic: Hvis det nu er godt vejr og alle dine venner ikke er bortrejst, så inviter dem ud i det gode vejr. Måske picnic?!

3. Lav om på dit værelse: Ryk rundt på møblerne i dit værelse. Gør orden i din gaderobe og andre sager, tro mig – du vil takke dig selv når du er færdig!

4. Shopping: Gå ud og brug nogle penge, fordi shopping er perfekt – du kan købe et nyt outfit til første skoledag? Og hvis du nu ikke magter at tage på strøget eller hvor du nu shopper henne. Så kan du også shoppe online!

5. Lav din egen sommer is: Bland frugtsaft i og måske skære nogle frugter i små stykker og frys dem også er der is!

6. VANDKAMP: Jeg elsker vandkamp, jeg er så pjattet med vandkamp haha. Det er så hyggeligt, gør det eventuelt med familien ude i haven eller inviter venner over til vandkamp – og sørg for en masse vand, yay!

7. Lav din egen dans: Hvis du gerne vil bevæge dig lidt – så søg eventuelt på youtube om koreografi, når det kommer til dans, f.eks så elsker jeg at se videoer hvor de danser hiphop!

8. Vær social på nettet: Hvis der virkelig ikke er så meget at foretage sig og du bare keder dig enormt meget – og vejret er øv. Jamen så tjek de sociale medier ud, se nogle youtube videoer, vær på facebook, post billeder på instagram og se hvad andre poster. Når det kommer til youtube videoer, så er jeg kæmpe fan af amerikanske youtubere!

9. Overtag køkkenet: Hvis du godt kan lide at bage, så overtag køkkenet. Farvel til familien, nu skal du i gang med dit eget masterchef haha – og familien kan jo være dommere ellers kan du inviter dine venner over senere.

10. Vær turist i Danmark: Hvis du er fra Jylland så tag en tur til hovedestaden og se seværdighederne, shop løs og gå på en af københavns mange lækre cafeer. Jeg elsker København og jeg bor her jo, så måske er det på tide at jeg skal besøg jylland og se deres seværdigheder og shoppe løs?

Relaterede indlæg

8 Kommentar

 • Reply Josephine Karoline 6. juli 2016 at 12:56

  Elsker nummer 9 og 10!

  • beautyydina
   Reply beautyydina 6. juli 2016 at 13:40

   Er jeg rigtig glad for <3

 • Reply Amal 6. juli 2016 at 12:59

  Godt indlæg!

  • beautyydina
   Reply beautyydina 6. juli 2016 at 13:40

   Tusind tak søde Amal!

 • Reply Hamsa Yassin 6. juli 2016 at 17:06

  God indlæg <3 <3

  • beautyydina
   Reply beautyydina 6. juli 2016 at 17:14

   Thanks :*

 • Reply Olivia 8. juli 2016 at 4:10

  Virkelig godt indlæg!

  • beautyydina
   Reply beautyydina 8. juli 2016 at 11:46

   Tusind tak <3

  Skriv kommentar