4 series you need to watch

9. juli 2016

Orphan Black

Orphan Black: hvor jeg dog elsker den serie, og den er absolut min favorit af alle serier som jeg har set. Jeg har set alle 3 sæsoner og fjerde sæson er også kommet ud på netflix, og der udkommer 1 episode hver fredag yes!

 Prison Break

Prison Break: Jeg begyndte for cirka 2 måneder siden at se Prison Break og jeg er stadig obsessed med serien, jeg elsker at hovederollen Michael Scofield  har fået den her rolle med at skal redde sin bror og senere hen redde andre også … Nu vil jeg dog ikke afsløre alt fra serien, men se traileren! De er btw. i gang med at filme ny sæson og gæt hvor? Marokko!!! Han skal bryde ud af et fængsel der også, han har postede et par billeder på hans instagram, hvor der både bliver filmet ude ved ørkenen også håber jeg da også der bliver filmet i hovedestaden Rabat, da jeg har en masse familie dernede. Så jeg vil helt klart gerne se noget fra Rabat, Casablanca eller Marrakesh!

The OC

The OC: Denne her serie er en gammel serie, men jeg tog chancen for at se den og jeg fortryder det bestemt ikke. Jeg skal faktisk se videre på serien efter jeg lige har fået skrevet dette indlæg færdigt, men den her serie kan jeg, stærkt anbefales hvis du er til familiedrama, kærlighed, venskaber osv. Jeg elsker serien og det skal lige siges at serien er altså mere spændende end traileren synes jeg selv haha!

Orange is the new black

Orange is the new black: Okay, I alle kender nok til denne her serie. Det kommer dog hellere ikke som et chok for mig, for den her serie er altså virkelig god. Jeg vil ikke sige så meget om det, men se den, hvis du ikke allerede har!

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Amal 14. juli 2016 at 1:55

  SESTRA <3

  • beautyydina
   Reply beautyydina 14. juli 2016 at 1:57

   <33333

  Skriv kommentar