A day out + my plans after my vacation

22. juli 2016

Hej beauties! Jeg har ikke været ude af Danmarks grænse i år, hvilket er lidt underligt nu hvor jeg er vant til at rejse hvert år. Men jeg har det faktisk okay med at have været i Danmark, vejret er begyndt at blive så skønt her de seneste par dage! Inden jeg fik sommerferie og havde knoklet med mine afgangsprøver, vidste jeg godt at bloggen havde stået stille i alt for LANG tid! Men heldigvis er der sket en masse nyt mht. bloggen som, I kan læse mere om her. Men jeg har altså været fuldtids-blogger her i ferien og det har været skønt! Jeg starter på Niels Brock her d. 8 august og jeg glæder mig til, at skulle lære en helt ny rutine at kende! For et par dage siden valgte jeg, at tage på en spontan tur på strøget og kigge på nogle butikker og selvfølgelig ude at spise med en veninde efterfølgende. Det var rigtig rart at komme lidt væk fra skærmen, vi spiste på Cafe Stella og der er rigtig hyggeligt! Udover at der sometimes godt kan gå alt for lang tid før man får sin bestilling… Men jeg vil nu smutte over til en veninde, jeg skal hjælpe hende med at lave om på hendes værelse. Jeg er nemlig mester i sådan noget med indretning haha! Hvad har I lavet i ferien beauties?

Nachos, so delicious!Glutenfri toblerone tærte til mig haha!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar