Mit blogger-mareridt..!

5. juli 2016

Hello beauties! Som mange af jer nok ved, så har jeg fået nyt design på bloggen ( endelig jeg var så træt af det andet ) og jeg er også rykket over til bloggerspoint, hvilket jeg er så tilfreds med. Jeg bloggede førhen hos Selected bloggers i et år og ca 2 måneder og det har i hvert fald været mit blogger-mareridt at være der, jeg har brugt så mange timers arbejde på at lave indlægs klar til mine dejlige læsere. Men det har dog ikke været gavn for mig at være der, man blev snydt hele tiden og man kunne skrive utallige beskeder til chefen bag Selected blogger og stadig intet svar få, men hvis man er heldig – så får man et svar efter et par uger, hvilket man jo ikke kan bruge til noget, til den tid. Denne uprofessionel behandling oplevede min gode ven Hamsa Yassin også, dog meget værre oplevelser desværre … Han er blevet snydt for enormt meget og han er ved at skrive en bog omkring hans 3 år i blogger verdenen, hvor der kommer forklaring på det hele – så glæd jer til hans bog! Der har blandt andet været så meget bøvl omkring mit domænenavn og at det skulle forflyttes herover og det skulle egentlig bare godkendes og det tager mindre end 5 minutter, men det tog dem altså op til flere dage og jeg blev bedt om at ringe ind til dem og det gjorde jeg så, en mand tog telefonen og han var sørme flabet overfor mig hvilket jeg faktisk ikke finder mig i. Jeg beder blot om en godkendelse af mit domæne, men heldigvis er mit blogger-mareridt endelig ovre og jeg starter et nyt kapitel hos bloggerspoint!

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Ham 5. juli 2016 at 18:17

  Glad for at du kom over til os! Ingen skal igennem dette <3

  • beautyydina
   Reply beautyydina 5. juli 2016 at 18:30

   Præcis <3

 • Reply Josephine Karoline 5. juli 2016 at 19:31

  WHAT?! Det er da ikke en ordentlig behandling I har fået jer!

  • beautyydina
   Reply beautyydina 5. juli 2016 at 23:17

   Lige præcis …

  Skriv kommentar