SE DE NYESTE EPISODER AF KUWTK GRATIS !!!

17. juli 2016

Keeping up with the Kardashians er en serie, rigtig mange af os er interesseret i at se! Desværre har vi ikke den amerikanske kanal E! Hvor der kommer nyt afsnit hver søndag aften … Jeg har fulgt med i Kuwtk i flere år, og inden jeg begyndte at se de helt nye episoder – fordi jeg fandt denne her fantatiske hjemmeside, som virker udentvivl dog uden undertekster. Men det går nok for mit vedkommende, da nogen af jer måske ved – så elsker jeg engelsk! På TV3 kommer der kun de gamle afsnit af kuwtk, afsnittene er helt fra 2007 til og med 2010, og det er altså virkelig træls. Men på den her hjemmeside kommer der nyt afsnit hver mandag, hvilket er så lækkert. Når de i amerika ser afsnittene om søndagen! Du kan se alle afsnits fra kuwtk lige her

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar