MIT VEGANSKE FORLØB – DAG 1

8. august 2016

Min første dag som veganer er nu ovre og jeg vil dele lidt af mine oplevelser med jer. Jeg startede faktisk dagen ud lidt forkert vil jeg nok sige … Jeg havde ikke fået anskaffet mig en ny tandpasta, da jeg fik af vide lørdag at der er æggehvide protein i Zendium og jeg har ikke kunnet få anskaffet mig nogen inden da. Så håber den lige går, men jeg vil løbende prøve at se om jeg kan få anskaffet mig en vegansk tandpasta. Hvis I kender til nogle steder, hvor man kan skaffe dem. Så må I meget gerne sige til! Udover det så har dagen gået smooth, har dog ikke fået spist alverdens meget i dag. Men jeg har opdaget en ny vegansk café her i København, som mig og mine veninder muligvis skal besøge i morgen Tirsdag. Jeg synes ellers at det indtilvidere har været et positiv forløb!

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply madmedhelena 24. august 2016 at 15:07

    Hej Beautyydina. 🙂 Kig forbi min madblog 🙂

  • Skriv kommentar