2 GODE TIPS INDEN JUSTIN BIEBER KONCERTEN!

1. oktober 2016

Hej beauties! I morgen søndag d. 2 oktober skal Justin Bieber optræde i Parken og jeg skal selvfølgelig med, jeg glæder mig sindssygt meget!

1. Drik massere af vand og få spist noget mad, i sær hvis du som mig skal stå op. Jeg skal helt op foran og vi kommer til at være så mange, så man kan nemt besvime hvis man ikke har fået nok væske. Så jeg det anbefaler jeg virkelig!

2. Få opladt din mobil og powerbank. Jeg synes det er vigtigt at man har strøm på sin mobil efter koncerten også, hvis man nu skal have kontakt til ens mor eller far som skal hente en. Jeg har valgt at under koncerten skal jeg nyde koncerten som de gamle tider, hvor man ikke hele tiden har mobilen fremme!

Ellers så ønsker jeg alle en god koncert og husk nu at være søde mod hinanden, da vi kommer til at være over 50.000 mennesker!

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply titinagerding 2. oktober 2016 at 20:59

    Godaften! Jeg beklager ulejligheden, men jeg ville lige fortælle, at jeg idag har oprettet en FB side til gamle som nye bloggere, der ønsker at promovere deres sites. Jeg er ikke selv nogen super blogger, så jeg kender til den lille følelse, man får, når nogen besøger ens blog. Derfor har jeg lavet en gruppe til gavn for andre. Har du lyst til at være en del af den nye gruppe? Så er du mere end velkommen! Ellers er det helt okay ? Du er også velkommen til at dele budskabet, hvis du mener, at det er et godt initiativ ?
    https://www.facebook.com/groups/289574941429258/

  • Skriv kommentar