STORYTIME #2: MIN FØRSTE GANG …

9. oktober 2016

Jeg kan huske tilbage til min første gang, jeg var lige lovlig nervøs som alle andre deres første gang … Jeg kunne ikke sove dagen inden, fordi det var trods alt noget nyt for mig og jeg havde ingen erfaring inde for dette emne. Da det blev den dag, hvor det hele ville ske … Nemlig min første gang! Tiden var planlagt, og det var altså 14:45 d. 6 juni, 2016. Da tiden endelig var inde og jeg skulle til at forlade mit hjem og gå imod mit største skræk. Jeg var så nervøs og hvert skridt jeg tog, gjorde mig endnu mere nervøs, og jeg havde egentlig bare lyst til at løbe den modsatte vej. Men jeg kunne altså ikke bare løbe fra mine problemer, eller renere ud sagt noget jeg er forpligtet til. Jeg kommer til min destination små 7 minutter efter, og jeg møder min veninde og ja, vi begge var så nervøse! Vores ven kom ud af døren og han var også nervøs, men dog lettet og skulle vente 5 minutter til at han fik sin karakter … Ja præcis, det var min første afgangsprøve i niende klasse i dansk. Heldigvis er det hele overstået og jeg er lettet!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar