VIDEO: KLOVNE PÅ MIN SKOLE!

15. oktober 2016

De skræmmende klovne som render rundt med økser og jeg ved ikke hvad… Trender for tiden enormt meget i USA og nu også i andre lande og nu også i Danmark! Jeg går i skole på Niels Brock Kultorvet, og jeg er på vej ned til nogle af mine veninder ved rygerområdet og jeg kommer så ud af døren og der står simpelhent flere uhyggelige klovne og jeg begyndte ærligttalt at skrige og løbe over til mine veninder. Jeg har altid været bange for klovne og i sær eftersom jeg også har set de pranks videoer hvor klovne jagter andre med økser osv. Jeg blev blandt andet spurgt af en klovn om vi ikke skulle tage en snap, og det havde jeg altså ikke lysten til haha! Der var dog flere klovne tilstede, men jeg fik lige et lille klip af en dem.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar