CHRIS COPENHAGEN WATCHES

7. november 2016

I samarbejde med Chriscopenhagen.com

Chris Copenhagen er et nyt opstartet brand, urerne er lavet af en høj kvalitet som man ikke finder andre steder og har en personlig fortælling om København.

Chris Copenhagen armbåndsurer er designet således at det skal se simpelt og enkelt ud, hvilket urerne også formår. Urerne er designet med hver sin lille historie som har en betydning for brandet. Urerne har sit eget unikke præg og skiller sig ud på en klassisk måde og er med til at give dit outfit et smukt og unikt præg. Du kan ovenikøbet sikre dig at Chris Copenhagens flotte armbåndsurer er limited edition som skaber noget speciel og unikt t ved urerne! Chris Copenhagen er internationalt og lanceret i hele 9 forskellige sprog. Hos Chris Copenhagen går de meget op i, at man har en følelse af stolthed når man går rundt med deres flotte armbåndsurer – hvilket man sandelig også burde da den gode kvalitet og design ikke er set andre steder før. Hos Chris Copenhagen kan du få herreure, dameure og tilbehør såsom læderremme til dit ur i forskellige designs. Hvert et ur har en personlig fortælling om København som man blandt andet kan læse når man kigger deres urer igennem, hvilket er enormt fascinerende da det er meget sjældent at man ser dette andre steder også skiller Chris Copenhagen sig også ud på en rigtig smart måde ved at gøre det. Der er blandt andet gratis fragt på alle bestillinger, sikker og tryg betaling og 3 års garanti – dette er i følge mig drømmen, at man kan købe et limited edition armbåndsur i rigtig høj kvalitet, til en fornuftig pris, fri fragt og ovenikøbet sikker betaling. Så alt i alt er dette et professionelt brand med de lækreste armbåndsurer som har en rigtig god fortælling bag sig, som jeg er helt vild med! Jeg synes at I skal tjekke det ud, og måske forkæle en du holder rigtig meget af?

Chriscopenhagen.com 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar