STORYTIME #3: JEG … FORAN EN FLOK DRENGE..!

5. november 2016

Denne oplevelse fandt sted tilbage til 2014 i Marokko.

Det hele startede sådan at jeg var i Casablanca ( fantastisk by ) min kusine spurgte om jeg ville med hende over til en kiosk og købe noget tyggegummi, jeg tænkte hvorfor ikke. Det skal lige siges at det var klokken 2 om natten cirka, jeg tog bare nogle sandaler på som var ved gangen på vej ud, sandalerne var ikke mine og jeg kan love jer for at sandalerne var sådan nogle hvor man hurtigt kan glide og falde .. Vi tager ned til kiosken og køber en masse tyggegummi, overfor kiosken er der en kæmpe gruppe drenge og det er selvfølgelig deres sædvanlige hæng-ud sted.

De kigger på os, vi er så på vej hjem igen og det tager kun omkring 3-5 minutter. Da vi skal til at dreje mod hvor vi bor, kommer en pige med navnet Jamilla frem med 2  små katte som hun havde i hver arm og jeg blev virkelig forskrækket og bange. ( jeg bryder mig ikke om katte ) Hun var så ved at nærmest kaste katten over til mig, så jeg kunne kæle katten. Men så forskrækket som jeg dog blev snublede jeg med de glatte sandaler som jeg havde på og wupti så lå jeg på asfalten hvor en hel flok drenge grinede, samt mennesker der gik forbi og nogle fra min familie. Men jeg må så ærligttalt sige at det var sgu meget sjovt, udover at jeg havde lidt ondt i hovedet efter! Men det var virkelig PINLIGT – Næste gang vil jeg altså overveje hvad jeg tager på fødderne!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar