5 ting du ikke vidste om William fra SKAM

27. december 2016

1. Hans rigtige navn er Thomas Philip Hayes.

2. Lige siden han var en lille dreng har hans største ønske været at blive skuespiller.

3. Han er 19 år.

4. Han er desværre stoppet i serien SKAM efter sæson 2, hvilket skyldes at han synes at kontrakten binder enormt meget og han vil rigtig gerne lave en masse andre projekter indenfor skuespiller branchen imens.

5. Hans liv har forandret sig en del siden han har været med i SKAM siger han selv, kun på måden med hvordan han bliver anerkendt på gaden og hans sociale medier, samt det at han blev nød til at få hemmeligt nummer. Men det er jo kun fedt. Han siger dog at han stadigvæk er sig selv personlighedsmæssigt.

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Eleonora 28. december 2016 at 13:55

  Han heter Thomas Philip Hayes 😉

  • beautyydina
   Reply beautyydina 29. december 2016 at 16:03

   Det er rettet nu, tusind tak! 🙂

  Skriv kommentar