MY FAVORITE BLOGGER

23. januar 2017

Hej beauties! Jeg tænkte på at jeg ville dele min favorit blogger med jer og hvem jeg får allermest inspiration fra og det er Kenza Zouiten! Hun er nok den blogger som jeg ser allermest op til. Jeg elsker at læse hendes indlægs og videoer på youtube og få inspiration til kommende indlægs her på bloggen! Hun har inspireret mig til at blive ved med at opfylde min drøm.

Hun er marokkaner og svensker, hun er bosat i Stockholm og som nogle af jer nok ved, så er jeg også selv marokkaner hehe! Hun er 25 år og hun lever af sin blog og sit tøj-firma, så lækkert og inspirerende.

df860fa28df7aa71e34461054532cc4e

Jeg elsker dette billede!!

… Collage med billeder som er taget i Marokko.

Hun har ovenikøbet næsten lige haft 10 års dag på sin blog!!!

maxresdefault

Besøg hendes blog: Kenzas.se 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar