Noora fra SKAM’s makeup look

6. januar 2017

( Klik på det produkt i vil have ovenover for mere information om prisen og hvor det kan købes )

Hello beauties! Nu har mange af jer nok lagt mærke til den SKAM-periode der lige pt. kører her på bloggen, jeg er helt vild med serien og det lader til at I også er! Der har været så meget opmærksomhed på Noora’s makeup look og i sær hendes røde læber, og jeg har derfor lavet dette lækre makeup look til jer. Jeg har prøvet at gøre det til et ” drugstore makeup look ” mest muligt.

Til at starte med for at få dette look, så er det ansigts makeup:

( jeg vil anbefale at man bruger en ansigtscreme, dagcreme or whatever til at fugte ens hud med først )

1. BB cream

2. Concealer

3. Foundation

4. Eyeshadow primer

5. Light brown eyebrow pencil

6. Eyeliner

7. Mascara, og for fyldige vipper anbefaler jeg Scandaleyes fra Rimmel !!!

8. Lipliner og derefter rød læbestift ↓

Mit seneste indlæg af SKAM: Sæson 4 dette bliver hovedrollen!!!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar