Så skal der indrettes!

11. januar 2017

[easy-image-collage id=2774]

Hej beauties! Jeg har altid været stor fan af indretning og det er ingen hemmelighed at jeg altid har glædet mig til at få mit eget sted for at kunne indrette så tosset som jeg vil og endda efter min helt egen smag! Jeg har været lidt stille med min indretning på mit værelse i cirka et år, da jeg lige skulle afslutte folkeskolen og derefter starte på NB, og vi har haft vores første eksamen og jeg har indtilvidere ferie til og med d. 16 januar så det er skønt! Men nu til pointen; jeg er glad for mit værelse men jeg har aldrig haft tid til at indrette det vigtigste som er … makeupbord, jeg har bestilt en kommode hvor jeg skal have opbevare mit makeup også tænker jeg at en makeupbord + spejl med lys ved siden af er oplagt og det ville i hvert fald være efter min smag..?

Yes this is my inspiration! Det er lige præcis det her jeg tænker, det ser så girly ud og er lige mig!!! Jeg vil så gerne have fat i de 2 kommoder som I kan se på billedet, men jeg ved ikke hvor de er fra?! Så jeg har altså bestilt et andet som er ligende, men det vil nok også bare være midlertidigt indtil jeg får skaffet disse beauties. Men hit me i kommentaren, hvis I ved hvor jeg kan skaffe disse kommoder og jeg tænker at når jeg er tilfreds og helt færdigt med mit værelse så er det vel en roomtour der rammer bloggen? 😛

[easy-image-collage id=2778]

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply carolinebopp 11. januar 2017 at 21:46

  De to kommoder er fra Ikea, har selv en og er rigtig glad for den! Mener det er en Alex reol med 9 skuffer 🙂 Har selv haft det der makeupbord også og det er bare lækkert! <3
  Håber du ligger billeder op når du er færdig med din makeover!

  • beautyydina
   Reply beautyydina 12. januar 2017 at 1:40

   Årh tusind tak! Det vil jeg tjekke ud og der vil helt sikkert komme billeder op når projektet er færdigt, endnu engang tusind tak :*

 • Reply julieschnoor 12. januar 2017 at 20:47

  Begge senge rammer er virkelig søde! 🙂 – Lige min stil

  • beautyydina
   Reply beautyydina 12. januar 2017 at 20:59

   Ja er også helt vilde med dem!! :Då

  Skriv kommentar