SÆSON 4: DETTE BLIVER HOVEDROLLEN!!!

5. januar 2017

Vi alle venter spændt til sæson 4 af skam, og det siges at den allerede vil være ude her til foråret! Vi er mange der spekulerer på hvem der nu skal være hovedrollen og jeg er altså 95% sikker på at det bliver Sana, hvis man lægger mærke til at hun også i de 3 andre sæsoner har fået meget opmærksomhed og hendes rolle har i hvert fald været der meget. Så jeg har en kæmpe fornemmelse om at det faktisk bliver Sana, jeg har også set og hørt om at der er kæmpe chance for at det bliver hende! Jeg kan rigtig godt lide hendes rolle så det håber jeg da også, men mon ikke de alle får lov til at prøve hovedrollen – det ville i den grad være fedt. Jeg glæder mig til sæson 4!

snapchat_logo Følg med på Snapchat for et indblik i min hverdag: dinamaroc

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply AN 5. januar 2017 at 16:31

  Jeg tror det er Sana. I siste øyeblikk av sesong 3 ser man Sana…

  • beautyydina
   Reply beautyydina 5. januar 2017 at 21:38

   Ej det kan faktisk godt passe! Den havde jeg lige overset

 • Reply Hej 6. januar 2017 at 10:16

  Det er Sana! Jeg er norsk og har en magisk hijab, og den forteller meg at det er Sana

  • beautyydina
   Reply beautyydina 6. januar 2017 at 15:45

   Hahahaha kunne faktisk godt være!

 • Reply Martha 6. januar 2017 at 13:00

  De sparer Vilde til det er tid for russetid

 • Reply Henriette 6. januar 2017 at 15:13

  Tror de sparer Vilde til russetiden 🙂

 • Skriv kommentar