Birthday wishes

15. februar 2017

( Klik på det produkt du er interesseret i for at kunne se mere om det  )

I anledningen af at jeg snart har fødselsdag, så kommer det traditionelle indlæg op som er mine fødselsdagsønsker. For hvert år der går har jeg ikke rigtig nogle ønsker udover en af mine ønsker altid har været at få min egen lejlighed, jeg er helt vild med havneholmen og jeg kunne egentlig godt se mig selv bo der om 5 år. Men jeg har dog altid nogle beauty wishes og det jeg viser her er faktisk noget jeg har haft før dog brugt det op. Jeg er i gang med at bruge Maria Nila, da jeg har hørt så godt om det og derfor kunne jeg godt tænke mig flere produkter derfra! Også ønsker jeg mig faktisk også en iMac, da jeg er kæmpe fan af Apple og jeg har i forvejen en macbook men jeg kunne godt tænke mig et homeoffice hvor jeg ville bruge iMac istedet for min macbook. Men jeg glæder mig i hvert fald til min fødselsdag som skal fejres med manér med mine bekendte! Knus

snapchat_logo Følg med på Snapchat for et indblik i min hverdag: dinamaroc

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar