BYG OG HJEM

14. februar 2017

I samarbejde med BygogHjem.dk 

Bygoghjem.dk hvad er det egentlig? Det er en informations og vejledningsside som hjælper danske borgere om alt fra byggeri til hjemmet. På deres hjemmeside kan du finde råd som sikrer at du træffer det præcise og bedste valg. De har en masse guide til håndværk såsom renovering, nedrivning, byggeri og meget mere. De har også guide til sikkerhed i hjemmet såsom alarm, videoovervågning og ikke mindst har de guide til hjemmet som jo er stue, badeværelse, soveværelse, have og spisestue. Der er hundredevis af nyttige guides!

Opsætning af lamper er nemt hvis det bare handler om at sætte et lampestik i lampeudtaget, trække en ledning eller montere ledningerne i et eksisterende lampeudtag. Men nogen gange kan det også være svært at opsætte og så har man altså brug for en el-installatør? Hos bygoghjem.dk kan du få den bedste guide til opsætning af lamper og eventuelt finde den billigste installatør til opgaven. Opsætning er lamper er vigtigt fordi lys er en af de vigtigste dele af boligens indretning. Så læs mere om det her: Opsætning af lamper

 

Trådløs alarm er et rigtig godt våben for at sikre dit hjem, med trådløs alarm slipper du for at skulle trække en masse kabler i, og i stedet for et alarmselskab, kan du sætte alarmen til at ringe til naboerne – hvilket jo er rigtig smart da de helt sikkert vil reagerer hurtigere end alarmselskabet vil gøre. Så vil du sikre dit hjem med noget mere effektivt? Så læs mere om det her: Trådløs alarm

Vil du gerne have et samlingspunkt i hjemmet med familien eller bare vil gøre det hyggeligere for både familien og for gæsterne, så er et par barstole i køkkenet en rigtig god idé som kan samle hele familien til en god omgang snak. Men hvad skal der til for at finde de perfekte barstole som også matcher ens køkken? Der er et kæmpe marked med barstole i forskellige prisklasser, farver, design m.m. hos Bygoghjem.dk kan de hjælpe dig med at udvælge de perfekte barstole til dit køkken! Så læs mere om det her: Barstole til køkkenet 

Bygoghjem.dk har en masse flere guides ud fra de jeg har skrevet lidt om, så det er bare at få tjekket det ud og held&lykke med alle jeres bygning projekter i hjemmet.

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar