DRØMME REJSEDESTINATIONER

15. februar 2017

Miami

Jeg vil sygt gerne til Miami, der er varmt året rundt og festglade mennesker overalt

Spain, Marbella

Jeg vil rigtig gerne til Marbella, da det er en hyggelig by med lækre shoppingsteder, bygninger også er der også varmt

Polynesien

Jeg ved ikke om jeg har sovet de snart 17 år jeg har levet..? Jeg har først her for nyligt opdaget øen Polynesien, og det er så flot og jeg vil helt klart gerne derover en dag! Overvej lige hvor smukt det er

Los Angeles, California

Hvis du kender mig rigtig godt, så ved du at jeg har en storkærlighed for LA og jeg gerne vil bo der indenfor 5-10 år. Jeg har aldrig været der før og jeg ved med sikkerhed at byen vil hellere aldrig skuffe mig! Jeg elsker Los Angeles og billeder derfra er så smukke, det er også der mange af de verdenskendte holder til. Jeg glæder mig så meget til den dag jeg kan opleve LA med egne øjne og ikke fra skærmen af he he

Bora Bora 

Jeg vil så gerne til bora bora og opleve øen, jeg elsker deres hytter de har ude på vandet som i kan se på billedet, det ser helt uvirkeligt ud fordi det simpelthen er så smukt. Jeg håber en skøn dag at jeg kommer til at opleve det!

New York

Som sagt så elsker jeg USA og NY er helt klart en by jeg skal besøge, jeg ved temmelig meget om NY synes jeg selv med alt den research jeg har lavet om byen da jeg skulle op i det til en fremlæggelse tilbage i 8. Klasse, en af de steder jeg virkelig vil hen den dag jeg kommer til NY er helt klart Manhattan!

Grækenland 

Så smukt et land virkelig, jeg elsker deres bygninger dog er jeg ikke fan af lange bakker som Grækenland blandt andet er kendt for. Men en hyggelig gåtur langs stranden er i den grad perfekt

Dubai 

Smukkeste by!!! Dubai har en masse at tilbyde, og den by har virkelig forandret sig fra 1900 tallet hvor de intet havde til nu, det er så imponerende og jeg vil vildt gerne derhen og udforske hele Dubai

Hawaii

Okay trust me, det er den sidste haha.. Jeg vil gerne udforske hele verdenen og Hawaii er altså også en af mine drømme rejsedestinationer, det er så smukt og varmt og har en masse at byde

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar