GHD PLATINUM STYLER + GHD ADVANCED SPLIT END THERAPY

2. februar 2017

I samarbejde med Mildh Beauty Press & GHD

 Ghd platium black styler er den bedste løsning for dig, hvis du ønsker at skabe et fremragende flot look. Jeg har selv altid været kæmpe fan af GHD’s produkter og ikke mindst deres lækre stylers, jeg er afhængig af et glattejern som har de bedste egenskaber til at fuldføre et flot og glat look på kort tid om morgenen – da jeg jo glatter mit hår hverdag og har naturlige krøller. Derfor er jeg så glad for GHD’s kvalitet og deres elegante produkter til at pleje håret så det ikke bliver skadet.

I februar og marts måned gives GRATIS en Ghd advanced split end therapy, ved køb af en Ghd Platium Black styler eller en Ghd V Gold Max styler. Du får det ultimative kit til at få sundere, stærkere og mere skinnede hår. Ghd advanced split end therapy er et leave-in produkt, der aktiveres af varmen fra din styler. Produktet plejer dit hår, forebygger slitage og lukker spaltede spidser. Dit hår bliver også mere glat, blødt og skinnede og holder i op til 10 hårvaske.

Sådan bruger du GHD ADVANCED SPLIT END THERAPY:

1. Du vasker dit hår ( det anbefales kun at bruge shampoo )

2. Du tørrer dit hår med enten en hårtørrer eller med dit håndklæde, dit hår må stadigvæk gerne være lidt vådt også må du kun anvende 10 ml af din ghd advanced split end therapy pr. gang du gør det også efterfølgende kan du bruge din styler når dit hår er tørt.

 Få fat i dit nye GHD styler og GHD advanced split end therapy lige HER!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar