SÅDAN TJENER MAN PENGE PÅ SIN BLOG

7. februar 2017

Det første folk spørg mig om når de hører at jeg er blogger er, om jeg tjener penge på det og hvordan man egentlig kan tjene penge ved at drive en blog? Det vil jeg så godt som muligt prøve at forklare ud fra mine egne erfaringer.

Som Social Media Influencer så har man en masse forskellige indtægter, hvilket vil sige at det ikke er ligesom at have et job i H&M hvor man kun har 1 indkomst.

Jeg vil prøve at forklare det detaljeret for jer her:

REKLAMEBANNERE: Der er rigtig mange bloggere der gør brug af reklamebannere på deres blog, og jeg er også selv en af dem der gør. Her aflønnes man ud fra hvor mange der klikker på banneret, eller hvor mange sidevisninger man har.

KAMPAGNER: Kampagner er der mange af, og der bliver oftest lavet kampagner når et brand har udgivet noget nyt, og vil i den sammenhæng gerne have fokus på det nye produkt. Det brand der nu har lavet denne kampagne vil gerne have nogle udvalgte bloggere til at skrive om det på deres sociale medier såsom ( blog, instagram, facebook og snapchat ) og man vil blive belønnet af at teste de nye produkter og et antal beløb. ( det skal lige siges at det ikke altid man bliver betalt for kampagner )

[easy-image-collage id=3068]

SPONSORERET INDLÆG: Som blogger får man tit tilbud fra firmaer om et enkeltstående indlæg, som går ud på at man får nogle produkter til test og skriver om det på deres blog og et antal beløb. Men der er i dag mange snedige firmaer som gerne vil have gratis omtale ved kun at sende produkter, men hvis man gerne vil tjene penge på sin blog og sin hårde indsats så husk at sig fra hvis man ikke er tilfreds med firmaets input.

AMBASSADØRSKAB: Som ambassadør repræsenterer man et brand, hvilket jeg synes er super cool og jeg elsker denne slags samarbejde. Man underskriver en kontrakt på et par måneder – hvor man aflønnes hver måned, hvilket jo er virkelig fedt og man i den forbindelse ved at man har en indkomst hver måned via ambassadørskab. Jeg har dog ikke selv underskrevet kontrakt før eller blevet aflønnet før, men jeg kender bloggere der er og det er helt sikkert noget jeg vil gøre brug af i fremtiden.

AFFILIATE: Affiliate er et brug som os bloggere bruger rigtig meget, jeg bruger det dog ikke så ofte som andre bloggere gør. Men det er et system som vi bloggere er tilmeldt til, og det går ud på hvor man kan linke til forskellige onlineshops. Linket kan trackes, og hvis der er nogen der har købt det produkt som jeg f.eks. linkede til så har jeg omsat for et antal % og derved får f.eks. 10% – det er virkelig smart, dog ses det måske lidt uforståeligt udefra – men en god måde at tjene på!! Når jeg bruger affiliate så er det oftest altid produkter som jeg selv bruger eller noget jeg ønsker mig. Tjek et affiliate indlæg ud her!

Håber at I kan bruge det til noget! Knus Dina

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar