HJÆLP: Jeg skal prøve at være veganer i 3 dage

11. april 2017

Hej skønne mennesker! Det her er et anderledes indlæg i forhold til hvad jeg normalt skriver om. Men det om at cuttet kødet fuldstændig fra og lade dyrene leve et godt liv er mange begyndt at gå rigtig meget op i efterhånden, man ser nu også supermarkeder, pizzarier, fastfood-kæder m.m. er begyndt at tilbyde vegansk – hvilket jeg synes er et pisse fedt initiativ! Jeg har førhen prøvet at lave et vegansk forløb på 1 uge, men det gik kun i 1 dag og det var nok fordi jeg valgte og putte det forløb i en rigtig travl uge. Men nu har jeg påskeferie og timingen kunne ikke være mere end perfekt. Men jeg har brug for alle jer seje veganere til gode tips og hvad der var jeres motivationen de første dage som veganer? Jeg har valgt at skære det ned til 3 dage i stedet for en uge. Så kan det være jeg faktisk bare bliver ved efter de 3 dage?

Læs også: Mit veganske forløb  – Dag 1

Jeg er faktisk medlem af et par vegansk facebook-grupper og jeg synes de har et rigtig godt fællesskab inden på grupperne og støtter hinanden op om deres nye livsstil og de hjælper endda også bare dem der vil udfordre sig selv og se om det her er dem, så jeg synes da hvis I ligesom mig gerne vil prøve et forløb som veganer. Jeg har hørt at der er forskel mellem vegansk og veganer, er det rigtigt? Hvis ja, så håber jeg der er nogle mennesker i blandt der ved hvad forskellen er mellem de 2 ord. Men min viden indenfor ” at være veganer ” er overhovedet ikke bred, jeg ved i hvert fald at man ikke må spise kød og alt hvad der nu stammer fra dyr – men jeg ved at der er mere! Så kom gerne med en masse tips, eventuelt nem vegansk mad og hvad I nu tænker en som mig ville have brug for. Så jeg har brug for DIN hjælp lige nu og her – så smid en kommentar, tusind tak på forhånd! Jeg håber at I vil følge med i mit 3 dages forløb som allerede starter i morgen!

Læs også: Opskrift: Vegansk jordbærtærte

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Iben 11. april 2017 at 15:50

  Hej! Fedt at du vil prøve at være veganer. Jeg er selv veganer, og det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Forskellen på en vegetar og veganer er, at veganeren ikke spiser noget fra dyr (kød, komodermælk, æg eller honning), og de køber heller ikke andre ting af animalsk afstamning (fx. læder, uld, dun.) Mange starter dog “bare” med kosten, og så kommer resten naturligt, når først man er inde i det. En vegetar spiser ikke kød, men stadig komodermælk, æg og honning. Jeg har en madblog, hvor jeg blandt andet har en liste over artikler, blogs, videoer og dokumentarer om veganisme, hvor du måske kan finde noget inspiration – det forvandlede i hvert fald mit liv til det bedre 🙂 Linket sætter jeg under “websted.” Hvis ikke du kan se det, hedder bloggen LunPåPlanter ? Hvis du har andre konkrete spørgsmål, er du velkommen til at skrive på min mail.

  • beautyydina
   Reply beautyydina 12. april 2017 at 0:43

   Dejligt med lidt mere viden på emnet, og tusind tak for det! Helt sikkert noget jeg vil gøre brug af 🙂

  Skriv kommentar