Hvor mange penge bruger jeg på en uge?

7. april 2017

Hej beauties! I dag vil jeg prøve et sjovt lille eksperiment inspireret af et par andre bloggere. Jeg er begyndt at tænke rigtig meget over mit forbrug, jeg er typen der spenderer uden at tænke så meget over det men i sidste ende tør jeg ikke at tjekke min bankkonto… Så dette eksperiment vil være den perfekte løsning for mig at se hvor meget jeg faktisk går rundt og bruger! Jeg går i skole på Niels Brock, Kultorvet – hvilket betyder at jeg er omringet af alt og jeg kan på en sen skoledag til kl. 16 finde på at bruge 200 kr! Men jeg vil prøve det her af og håbe på at jeg kan lære at spare penge fremover!

MANDAG:

I alt: 489,-

TIRSDAG:

I alt: 523,-


ONSDAG:

I alt: 110,-

TORSDAG:

I alt: 140,- 

FREDAG:

I alt: 642

Som I kan se har jeg valgt at fjerne lørdag og søndag, selvom jeg også godt kan gå amok med penge i weekenden! Jeg synes det her eksperiment har været interessant  og sjovt, og nu er jeg jo også næsten lige fyldt 17 år og jeg har faktisk førhen brugt flere penge på 1 uge  i forhold til det der står forneden – men det er altså også grundet shopping, nu har jeg næsten ikke shoppet så meget i den her uge.

Men nu til hvad jeg samlet set på 5 dage har brugt!

Penge brugt i alt: 1904,- 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar