Let’s be Premium at Coolshop

11. april 2017

I samarbejde med Coolshop.dk

Mange af jer kender nok til Coolshop som har et kæmpe udvalg at vælge imellem! De har alt fra skønhed til elektronik. Det jeg elsker ved det her medlemskab som jeg gerne vil præsentere for jer, er blandt andet alt deres lækre udvalg inden for skønhed, hvor man kan spare  mange penge og endda købe flere produkter hvor man samtidig sparer penge. Man kan købe hudpleje, makeup, parfumer, cremer m.m. og du vil stadig spare flere hundrede kroner pr. gang – for kun de 39,- kr man betaler pr. måned for sit Coolshop Premium! Og det er altså ikke kun skønhed, men også inden for deres andre kategorier såsom bolig, elektronik, sport, tøj osv. Fordelene er altså pisse lækre!!

I kan tjekke deres lækre hjemmeside ud med deres kæmpe udvalg lige her: Coolshop.dk

Fordele med Coolshop Premium

Man kan prøve Coolshop Premium helt gratis den første måned og selvfølgelig uden binding!! Det er et medlemskab med rigtig gode fordele. Man har også sit helt eget premium telefonsupport – hvor kun dem med premium kan benytte sig af nummeret. Alt dette for kun 39,- om måneden, det er det lækreste premium ever!

I kan tilmelde jer medlemskabet her: Coolshop Premium  ( husk første måned er gratis og unden binding )

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar