Var det en aprilsnar at William er tilbage i SKAM?

4. april 2017

Jeg lagde et indlæg ud den 1 april, om at William er tilbage i SKAM og at han ville være med i Sæson 4. Indlægget kan I læse her! Jeg delte det på min Facebook side, hvor der hurtigt blev tagget en masse og 90% af kommentarerne bemærkede efter datoen og skrev at det var en aprilsnar. Og jeg har siden da ikke skrevet om det var en aprilsnar eller ej, jeg har ladt det hele være og det kom faktisk som et chok at selv dagen efter blev der tagget hvert sekund – havde aldrig regnet med det ville blive en hit. Jeg elsker selv SKAM, og blev selv skuffet over at William valgte at gå ud af serien – og jeg må desværre skuffe jer og sige at det var en aprilsnar, en rigtig ond en faktisk. Men lad os håbe at han faktisk kommer tilbage.. Jeg tænker lidt at jo mere vi SKAM-fans snakker om at få William tilbage og han faktisk får det hørt op til flere gange, så mon ikke han vil overveje det stærkt? Men jeg undskylder min feje aprilsnar.. Hav en god dag!

snapchat_logo Følg med på Snapchat for et indblik i min hverdag: dinamaroc

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar