Krokodilleoile er rigtig godt for vores hud.

6. maj 2017

I samarbejde med Crocoil.dk 

Jeg har i samarbejde med Crocoil fået lov til at prøve nogle af deres produkter. Konceptet er virkelig fedt, og det begyndt at trende efter man fandt ud af at krokodilleolie faktisk er rigtig godt for vores hud. Deres krokodilleolie indeholder kun naturlige egenskaber og har ikke en masse unødvendige tilsætningsstoffer i sig. Er du blandt andet en af dem der ofte får sår, så er deres oil’er utrolig gode at anvende! Om det er på læberne eller kroppen – det hjælper og heler. Deres produkter indeholder meget omega som er med til at hele og lukke ens sår, priserne på deres produkter er prisvenlige og man får i den grad en del ud af sine penge. Jeg vil blandt andet gerne anbefale mit ynglings produkt som er deres Lip Balm – jeg får tit tørre læber og jeg kan sommetider også få sår på mine læber grundet de er så tørre, og denne lip balm fugter virkelig mine læber – så hvis du også har tørre læber, så anskaf dig denne fantastisk lip balm. Tjek deres andre lækre produkter ud lige HER!

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar