Bliv smartere med Def-shop.dk!

7. september 2017

I samarbejde med Def-shop.dk

  1. Adidas Los Angeles Core Black/White: Jeg har modtaget de her lækre adidas sneakers, kvaliteten på dem er vildt gode – de kan anvendes til hverdag i skolen og også på arbejde, men kan også bruge de her sneakers til træning, løb m.m.! Jeg er helt vilde glade for dem, og designet er også vildt lækkert, det er meget simpelt men farverne sort og hvid hvilket jeg elsker. I kan se mere til deres sneakers fra adidas lige her
  2. Urban Classics Bandeau: Jeg har modtaget denne her sorte basic bandeau som er god til en masse arrangementer, f.eks. til fester, hvis du skal have en topløs kjole på. Den kan også bruges til en masse hverdags, og om sommeren! I kan se mere til den lige her
  3. Cardigans Knitted: Jeg elsker denne her cardigan, som er rigtig god om efteråret og vinteren især! Den holder en varm, også er den også bare rigtig fin og kan hjælpe rigtig meget til et outift, jeg er helt vild med min cardigan og er noget jeg vil gøre en del brug af om vinteren. I kan se mere til cardiganen lige her
  4. CarharttCarhartt huen er jeg rigtig glad for, da kvaliteten er i top og selve designet er simpelt – det er lige mig! Huen er rigtig dejlig varm at have på, og er perfekt til her snart om vinteren! I kan se mere om huen lige her!

Udover det vil jeg også gerne tilføje at deres kundeservice er rigtig god, så hvis du har et spørgsmål eller lignede så kan du regne med at få hurtigt svar igen. Def-shop har også en masse lækre populære produkter til rigtig gode priser! Tjek det ud, knus

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar