Mine nuværende 3 yndlings serier

14. januar 2018

Blacklist: består af flere sæsoner, på Netflix er der hele 4 sæsoner og Viaplay er foran med hele 5 sæsoner og de udgiver nye episoder hver torsdag. Serien handler om en kriminel som har været efterlyst i mere end 20 år, men har holdt sig skjult og stadigvæk kørt sit business. En dag, overgiver han sig selv til FBI, hvor han kommer med et tilbud om at fange en terrorist i skjul… Men han vil kun tale med en person, nemlig Elizabeth Keen som netop den dag han overgav sig til FBI blev ansat hos FBI. Hvorfor? Finder man ud i serien, hvilket er enormt spændende. Jeg er allerede blevet færdig med alle sæsoner på Netflix, og ser på Viaplay nu! 

Riverdale: består af 2 sæsoner, serien er fra 2017 så mon ikke der kommer flere sæsoner. Serien kickstartes allerede med et mysterium med et dødsfald i byen, hvor der ellers aldrig plejer at ske grusomme ting og sager. Der sker efterfølgende flere underlige mysterier blandt vennerne, familien og byen. Serien er god og kan ses på Netflix!

13 reasons why: består af 1 sæson, men sæson skulle angivelig udkomme her i år 2018. Den her serie blev jeg færdig med for noget tid siden nu, og den er fantastisk og jeg kan ikke vente til sæson 2 rammer Netflix snart. Ikke nok med at Selena Gomez har været med til at instruere den her serie og komme ud med et budskab som foregå verdenen rundt! Serien handler om, en teenagepige ( Hannah Baker ) begår et mystisk selvmord, hvor hun inden hun begik selvmordet optog 13 tapes om hvorfor hun valgte at begå selvmordet. De 13 tapes går ud til 13 personer som er med i serien, hendes forældre er tæt på at gå konkurs og kæmper for at finde ud af sandheden om deres datter selvmord. Serien er vildt spændende og jeg glæder mig til sæson 2. Se den!

Indlægget er IKKE sponsoreret af Netflix 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar